z
a

r
a
z
s
t
a
v
l
j
a
v
c
e
 

E-novice

Bodite obveščenih o naših dogodkih.

Mediji

Zelo nas veseli, da se predstavniki/ce tiskanih in/ali elektronskih medijev (urednik, novinar, fotograf, snemalec, ...) številčno udeležujete fnaših prireditev ter o njih tudi množično poročate. Ker bi vam želeli tudi na letošnjem, že 10. Festival kulinarike omogočiti kar najboljše pogoje za vaše delo in kar najbolj učinkovito komunicirati z vami, smo za vas in vaša vprašanja, predloge in pripombe dosegljivi na: pr@radost.si  

V kolikor bi se želeli udeležiti 10. Festivala kulinarike se morate predhodno akreditirati. Akreditirate se lahko preko gornjega e-mail naslova, na katerega nam morate poslati izpolnjen AKREDITACIJSKI LIST in preslikano novinarsko izkaznico ali pismo urednika medija, katerega predstavnik/ca ste. Akreditacija je uspešna, ko vam jo potrdimo s povratnim e-mailom. Brez predhodne akreditacije in v primeru neuspešne akreditacije vam ne bomo mogli omogočiti vstopa na festival kot predstavniku medija.

Akreditacije preko spleta so mogoče do srede, 15. novembra 2017. Po tem datumu se bo možno akreditirati na dan prireditve, na press recepciji festivalov.