z
a

r
a
z
s
t
a
v
l
j
a
v
c
e
 

E-novice

Bodite obveščenih o naših dogodkih.

Program

V poklon Festivalu vseh festivalov smo KULinarični del zasnovali drugače kot v preteklih letih. KULinarika tako letos ne bo domovala samo v Vrtni dvorani Grand hotela Union, ampak bo spremljala vino na različnih lokacijah. Tudi to leto ostajamo zvesti dvema nivojema kulinarike – osrednji del letošnje KULinarične zgodbe bodo oblikovali Chefi partnerskih hotelov (Grand Hotel Union, Hotel Lev, Hotel Central, Hotel Slon in Hotel Cubo), le tem pa se bodo pridružili še partnerski saloni s svojo KULinariko, tako da se bo skupno na obeh lokacijah skozi oba dneva SFV predstavilo preko 20 KULinaričnih razstavljalcev.

Če bodo Chefi partnerskih hotelov predstavili KULinariko hotelov, ki bo obarvana tudi z okusi prestolnice, pa bodo partnerski saloni v svojo sredino povabili enega ali dva Chefa, ki bo pripravil jedi za spremljavo salonskih vin. Oba nivoja letošnje KULinarike bosta 20. Slovenski festival vin, ki bo povezal slovensko vinsko sceno, zaokrožila še z okusi iz vse Slovenije, in tako obiskovalcu ponudila Slovenijo v malem – v kozarcu in na krožniku.

Vsak obiskovalec bo ob nakupu vstopnice prejel tudi dva brezplačna degustacijska kupona za KULinariko, katera bo lahko zamenjal za dve degustacijski porciji. Nakup dodatnih količin degustacijskih kuponov pa bo možen na festivalski blagajni po ceni 3,00 eur/kupon. Obiskovalci bodo lahko jedi pokušali med 14.30 in 19.30, v GH Union in Hotelu Slon.

Vzporedno bo v Restavraciji GH Union organizirano med 15.00 in 18.00 uro kosilo. Vstop v restavracijo možen z doplačilom oz. s posebnimi vstopnicami, ki bodo vključevale poseben kupon za to kosilo. Te vstopnice lahko kupite že v predprodaji po ceni 36 eur preko sistema Eventim ali na dan prireditve po ceni 46 eur. 

V petek, 17.11.2017 bo v Restavraciji JB slavnostna večerja, kjer se bosta poleg velikega kuharskega chefa Janeza Bratovža predstavila tudi dva gostujoča JRE chefa, in sicer Mojmir Šiftar, Skipass Hotel ter Teo Fernetich, San Rocco iz Hrvaške. Podrobnosti glede jedi, ki jih bodo pripravili kuharski mojstri in bodo opremljene z najbolje ocenjenimi festivalskimi vini, ter ceno, bomo objavili naknadno. Mesto pa si že lahko rezervirate na info@jb-slo.com.