f
o
r

e
x
h
i
b
i
t
o
r
s
 

Newsletter

Bodite obveščenih o naših dogodkih.

Dinner with three Chefs

Večerja s tremi 

chefi 

in najboljšimi nagrajenimi festivalskimi vini 2017

Petek 17. 11. 2017, ob 20.00, v JB restavraciji, v Ljubljani

Janez Bratovž – JB restavracija
Mojmir Šiftar – restavracija Skipass
Teo Fernetich – San Rocco (Hrvaška)

MENI
Marinirani »jadranski divji ulov«,
domača majoneza-vinski kis, drobjnak, sveže olivno olje T. F.
*****
Tatar skuše z lešniki, pomarančna emulzija z brinom,
pena zeliščnega čaja, zelišča in aroma zelišč M. Š.
*****
Cappuccino od sipe, krompir in beli tartuf – Magnatum T. F.
*****
Rižota s pečeno hokaido bučo
in prahom skandinavske brezovo gobe J. B.
*****
Telečja krača s topinamburjem J. B.
*****
Krema ožgane bele čokolade z zelenim matcha čajem
in kakavovimi semeni, gel jasminovega čaja z brusnicami,
pikantna bazilika s sečuanskim poprom M. Š.

Cena menija in vina 75 €
Rezervacije: info@jb-slo.com; 01 430 70 70; število mest omejeno.